Βλαστοκύτταρα και αυξητικοί παράγοντες για την θεραπεία της αρθρίτιδας και τενοντίτιδος.

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστές οι θεραπευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων. Τα αιμοπετάλια είναι έμμορφα συστατικά του αίματος, περισσότερο γνωστά για την πήξη του αίματος, όταν κάποιος τραυματιστεί.

Σήμερα υπάρχουν τεχνικές, όπου, από το αίμα του ατόμου που πάσχει από αρθρίτιδα, μπορούμε να απομονώσουμε τα στοιχεία αυτά που σχετίζονται με την επισκευή των βλαβών της αρθρίτιδας. Αυτά θεωρούνται βιοενεργά πρόσθετα και έχουν χρησιμότητα στην επισκευή και αναγέννηση σκληρών και μαλακών ιστών. Αυτές οι δράσεις είναι, εδώ και πολλά χρόνια γνωστές στους οδοντοιατρούς αλλά πρόσφατα έχουν αρχίσει και εφαρμόζονται και στην ορθοπεδική, σε αρθρίτιδες και τενοντίτιδες, με  πολύ καλά αποτελέσματα.

Η διαδικασία της έγχυσης των βιοενεργών προσθέτων στο σημείο της βλάβης γίνεται στο ιατρείο και ο ασθενής φεύγει άμεσα. Λαμβάνεται αίμα από την φλέβα του ασθενούς, για την απομόνωση και παρασκευή  αυξητικών παραγόντων, βλαστοκυττάρων και των υπολοίπων στοιχείων, τα οποία εν συνεχεία εγχύονται στο σημείο της βλάβης της αρθρώσεως, ή, του τένοντα.

Η δική μας η εμπειρία είναι, ότι ο συνδυασμός των τοπικών εγχύσεων αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για την ταχεία μείωση του ορθοπεδικού πόνου και εν συνεχεία των βιοενεργών προσθέτων μπορούν να δώσουν ένα εξαιρετικά καλό αποτέλεσμα, το οποίο να διαρκεί σε παθήσεις των αρθρώσεων, των τενοντων και της σπονδυλικης στηλης.

injectable PRF.
ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
Το Ιατρείο Αμαρουσίου είναι συμβεβλημένο με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Τηλεφωνήστε στο 210 6838058 για λεπτομέρειες.